Ayancık Sel / Ayancık'ta sel meydana geldi - Sular altında kalan araçlar ... : Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı.

Ayancık Sel / Ayancık'ta sel meydana geldi - Sular altında kalan araçlar ... : Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı.. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Sinop ayancık'ta tomruk yüklerken hayatını kaybetti 1 month ago. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013.

10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Şu an için can kaybının olmadığını ifade eden ayancık. Sinop ayancık sel gebelit köprüsü 28 temmuz 2013.

Son dakika haberleri Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı ...
Son dakika haberleri Sinop'ta sel: Ayancık Çayı taştı ... from foto.sondakika.com
Sinop'un ayancık ilçesinde geçen perşembe günü yaşanan sel felaketinin büyüklüğünü, fotoğraf kareleri gözler önüne seriyor. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın etkisiyle taştı. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularıyla sürüklenirken, bölgede kurtarma çalışması başlatıldı. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı.

Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı.

Sinop ayancık'ta aşırı yağış sonucu sel meydana geldi. Sinop'un ayancık ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Ayancık ilçesindeki fabrikada işçiler mahsur kaldı, bir hastane tahliye edildi. Sinop'un ayancık ilçesi sele teslim oldu. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Ahmet cengiz, ayancık'ta yaşananlarla ilgili basın organlarına bilgi verdi ve şöyle dedi:

Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Şiddetli sağanak sonucunda ilçedeki çay taştı.

Sinop'ta Sel Nedeniyle Köprüler Yıkıldı - Son Dakika
Sinop'ta Sel Nedeniyle Köprüler Yıkıldı - Son Dakika from foto.sondakika.com
Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. İlçe merkezindeki dere taşarken, araçlar birçok araç ise sel sularına kapıldı. Ahmet cengiz tarafından ayancık'ta toplandı.

Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Kuvvetli yağışın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Ayancık köylerinde mahsur kalan çok sayıda kişi kurtarılmayı bekliyor. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Sinop ve ilçelerinde etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Samsun'da 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sağanak yağmur ve sel, sinop'un ayancık ve türkeli ilçelerini… Ayancık çayı taştı, araçlar sel. Yunus celal araz 3.500 views7 year ago. Yollar göçük ve heyelanlar nedeniyle kapandı. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Çalışmaların yaklaşık 500 bin tl'ye mal olduğu belirtildi. Aracın içinde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. Sinop'un ayancık ilçesinde, sağanağın ardından çayın taşması sonucu bazı evleri ve iş yerlerini su bastı, mahsur kalanların kurtarılmasına çalışılıyor. Ayancık ilçesinin ortasından geçen ayancık çayı şiddetli yağışın tesiriyle taştı. Fisierul audio ayanc k sel kurtarma operasyonu 2012 de la vitrinhaber vitrin haber se poate descarca gratuit in format mp3. Ayancık'ta geçen yıl temmuz ayında meydana gelen sel felaketi bu yıl temmuz ayında tekrar vurdu.

Sinop'ta sağanak su baskınlarına neden oldu! Ayancık'ta ...
Sinop'ta sağanak su baskınlarına neden oldu! Ayancık'ta ... from i2.cnnturk.com
10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Yine ayancık'ta sel nedeniyle bazı köylerimizde köprüler zarar gördü. Sinop ayancık'ta ve bartın'da sel nedeniyle kayıplar yaşandı. 09 temmuz 2012 pazartesi 14:31. Ayancık çayı taştı, araçlar sel. İlçenin ortasından geçen ayancık çayı taştı: Sinop'un ayancık ilçesinde şiddetli sağanak sonucu sel felaketi meydana geldi. Vitrinhaber vitrin haber 13.435 views8 year ago.

Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.

Sinop'ta etkili olan sağanak yağış ayancık ilçesini vurdu. Bartın'ın ardından bir sel haberi de sinop'tan geldi. Sel sularına kapılan bir araç sürüklendi. 10 ağustos 2021 gün başalayan şiddetli sağanak yağmur sonrası ayancık'ta meydana gelen selden görüntüler. Sinop'ta etkili olan kuvvetli ve gök gürültülü yağış, ayancık ilçesinde sele neden oldu. Ayancık gazetesi | sinop haberleri, son dakika ayancık haber. Ayancık çayı taştı, araçlar sel sularında sürüklendi. Sel ardından hem genel kurmay komutanlığı, hem de sahil güvenlik bölgeye iki helikopter gönderdi. İzlediğiniz ayancık sel 2013 videosu eklenmiş olup 102 kez izlenmiştir. Sinop'un ayancık ilçesinde temmuz ayı başında yaşanan sel felaketinde tahrip olan karakestane içme suyu hattı onarılarak tekrar ilçeye ulaştırıldı. Çay üzerindeki köprü hasar gördü. Çalışmaları sel bölgesinden takip eden sinop valisi dr. Gece boyunca devam eden şiddetli yağış sonrası taşan sinop'un ayancık ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle ilçeyle ulaşımı sağlayan yol kapandı.